Îmi pot șterge contul Appointfix?

Ștergerea contului tău Appointfix este permanentă, și nu este reversibilă. Prin urmare, toate datele tale vor fi șterse definitiv, inclusiv clienții, programările, serviciile și conturile de utilizator.

 

Pentru a face acest lucru, accesează Meniu (☰) → Setări → Cont → Ștergeți contul. Ți se va cere să introduci parola.

 

* Te rugăm să reții că dezinstalarea aplicației sau ștergerea contului tău Appointfix nu îți va anula automat abonamentul.

 

Trebuie să îți anulezi abonamentul pentru a-ți încheia abonamentul. Poți face acest lucru accesându-ți abonamentele Apple sau Google.

 

*Informații pentru conturile cu funcționalitatea Managementul personalului:

 

Când proprietarul contului își șterge contul, toate conturile de Membru al personalului/Administrator ale companiei vor fi șterse.

Încă nu ai găsit ceea ce cauți? Contactează echipa de asistență sau întoarce-te la pagina de pornire a Centrului de ajutor.